Vanaf woensdag 12 mei host de master Film Studies wekelijks de Film Club in VOX-POP. Tijdens deze middagen kunnen Media en Cultuur studenten elkaar ontmoeten en samen van de selectie van opmerkelijk films genieten. Na afloop is er de mogelijkheid tot gesprek en discussie.

Kerngegevens van evenement VOXPOP x FILM STUDIES | Film Club
Startdatum 12 mei 2021
Einddatum 30 juni 2021
Locatie BG 3
Ruimte VOX-POP

Met de Film Club willen we op een educatief verantwoorde manier ruimte creëren door middel van filmdebatten om de interculturele sensitiviteit tussen studenten onderling, en tussen studenten en docenten, te vergroten. Elke week van mei tot en met juni staat een opmerkelijke titel uit de wereldcinema op het programma, ingeleid door docenten of mede-studenten en telkens afgerond door een informeel filmdebat.

BG 3

Ruimte VOX-POP