Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

VOX-POP en de Bibliotheek ZOEKEN: gedurfde vertellers die persoonlijk verhalen over 'de eerste liefde' tijdens het Open Podium op Boekfest willen delen. Voel jij je aangesproken? Stuur een mailtje naar voxpop@uva.nl!

Kerngegevens van evenement OPEN CALL | Open Podium Boekfest 2022 [NL]
Startdatum 10 maart 2022
Einddatum 14 april 2022
Tijd 20:00

Vlinders in je buik, je hoofd slaat op hol, blozende wangen en je kan nog maar aan een ding denken…. Verliefd zijn kan je soms helemaal overspoelen. Zeker als het voor het eerst gebeurt! Zo’n eerste liefde kan een hevige indruk achterlaten. Eerste liefdes zijn dan ook niet voor niks een grote bron van inspiratie voor menig schrijver, kunstenaar of wetenschapper geweest. 

Voor Boekfest op donderdagavond 14 april zijn we nu op zoek naar jullie  odes aan de eerste liefdes, aan jullie verhalen die nog niet eerder zijn verteld. Tijdens het Open Podium op dit evenement willen we jullie graag het woord geven. Daarom op zoek naar passievolle verhalen, hartverwarmende anekdotes of genânte openbaringen over jullie eerste liefde, in de breedste zin van het woord!  

De verhalen hoeven zich niet te beperken tot verliefdheden op personen. Want wie is er nou niet eens overdonderd door een hevige passie voor een ...? En we zijn ook wel benieuwd hoe je verliefd bent geworden op je studierichting of je onderzoeksgebied? En wanneer was de laatste keer dat je instant verliefd werd op een nieuw café, een nieuwe plaat of een nieuw gerecht?  Dus heb jij een bijzonder verhaal gerelateerd aan het thema van de Eerste Liefde? En... durf jij dit verhaal met ons te delen tijdens een Open Podium op Boekfest?  

Dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mailtje naar voxpop@uva.nl  onder vermelding van: mijn eerste liefde

 

Boekfest in de Boekenweek 

Boekfest is een jaarlijkse samenwerking de Bibliotheek en VOXPOP en is onderdeel van de gezamenlijke Boekenweekprogrammering van VOXPOP en de Bibliotheek. Ter ere van de 87e Boekenweek hebben wij tijdens Boekfest op donderdagavond 14 april een programma dat barst van de liefde voor jullie in petto! Verwacht een onstuimige avond waar we het thema van de “Eerste Liefde’ eens goed zullen uitpluizen.  Meer weten? Neem een kijkje op onze websitepagina.