Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

VOX-POP zoekt enthousiaste en nieuwsgierige studenten die voor een periode van een jaar (2022-2023) aan de slag willen gaan als student programmamakers bij VOX-POP! Heb jij creatieve ideeën die je graag zou omzetten naar inhoudelijke en uitdagende programma’s? Word je enthousiast van het maken van mooie avonden voor een divers publiek? En wil je graag ervaring opdoen met het maken van eigen programmering en tentoonstellingen? Bij VOX-POP is er de kans om te beginnen aan een talentontwikkelingsjaar met verschillende masterclasses en workshops! We zoeken aanstormende talenten die het komende academisch jaar samen een programmacommissie gaan vormen. Dus ben jij die programmamaker in spé? Dan zoekt VOX-POP jou!

Kerngegevens van evenement VOX-POP zoekt student programmamakers
Startdatum 15 juni 2022
Einddatum 29 augustus 2022
Locatie BG 3
Ruimte VOX-POP

VOX-POP zoekt student programmamakers  

4/6 uur per week  - Vrijwillig 

Heb jij creatieve ideeën die je graag zou omzetten naar inhoudelijke en uitdagende programma’s? Word je enthousiast van het maken van mooie avonden voor een divers publiek? En wil je graag ervaring opdoen met het maken van eigen programmering en tentoonstellingen? Bij VOX-POP is er de kans om te beginnen aan een talentontwikkelingsjaar met verschillende masterclasses en workshops!  

VOX-POP is de creatieve vrijplaats van de FGw aan de UvA en we houden ons met van alles bezig: van interessante aanvragen en samenwerkingen tot eigen programmering zoals exposities, filmavonden, wetenschappelijke symposia en debatavonden. Ook 2022-2023 zal weer in het teken staan van cultureel-maatschappelijke en wetenschappelijke programma’s en tentoonstellingen. We zoeken aanstormende talenten die het komende academisch jaar samen een programmacommissie gaan vormen. Dus ben jij die programmamaker in spé? Dan zoekt VOX-POP jou! 

Je krijgt de de kans om in een commissie samen met andere studenten iedere 6 tot 8 weken de CLOSE UP avond te organiseren; een terugkerend programma waarbij een maatschappelijk thema op originele wijze wordt belicht vanuit de geesteswetenschappen. Creatief experiment is ons fundament, dus we zijn continue op zoek naar nieuwe manieren om wetenschap en kunst met elkaar te verbinden.  

Wie zoeken wij?  

Enthousiaste en nieuwsgierige studenten die voor een periode van een jaar (ongeveer 01-09-2022/05-07-2023) aan de slag willen gaan als student programmamakers van VOX-POP. 

Je bent wekelijks 4-6 uur beschikbaar.  

Je werkt aan de CLOSE UP programma’s: je selecteert onderwerpen, denkt deze inhoudelijk uit, zoekt sprekers en performances uit, maakt draaiboeken, neemt verantwoordelijkheid voor de communicatie en marketing zorgt dat de CLOSE UP op de avond zelf tot in de puntjes geregeld is. Verder cureer je als team een kleine expositie in onze VOX-POP ruimte.   

Wat bieden wij? 

Een plek binnen een jong & enthousiast team met een informele sfeer en werkomgeving. Grote zelfstandigheid/verantwoordelijkheid binnen een creatief project, een persoonlijk ontwikkelingstraject met diverse masterclasses en excursies, en natúúrlijk ben je uitgenodigd voor de uitjes van het VOX-POP team. 

Interesse? 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kan je niet wachten om je creatieve hersenspinsels om te zetten in verrassende avonden? Dan willen we heel graag kennis met je maken! Mail VOOR 29 augustus  een korte motivatiebrief en CV naar voxpop@uva.nl t.a.v. Robert Rotgans. De deadline is de 29e maar eerder mailen kan natuurlijk altijd! Gesprekken zullen zoveel mogelijk plaatsvinden in de periode van eind augustus tot en met begin september 2022. 

BG 3

Ruimte VOX-POP

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam