For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Dwars en rebels, dwars op rebels, of rebels tegen dwars? Op vrijdag 13 maart organiseert het UvA Boekenweek comité alweer de derde editie van het U-Bal: rebellen en dwarsdenkers. Rondom het boekenweekthema ‘Rebellen en dwarsdenkers’ wordt een eigenwijze en eigentijdse avond georganiseerd met inspirerende gasten, een open podium en muziek.

Kerngegevens van evenement AFGELAST: U-BAL | Rebellen en Dwarsdenkers [NL]
Datum 13 maart 2020
Tijd 20:00 -23:59
Locatie BG 3
Ruimte VOX-POP

De avond wordt in literaire banen geleid door dichter-presentator en UvA alumnus Daan Doesborgh. Slavist Arent van Nieukerken opent de avond met een korte bloemlezing over de rebelse literatuur van Olga Tokarczuk, de Poolse winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur 2018. Singer-songwriters duo Kopje Onder opent het Open Podium met het speciaal voor deze gelegenheid geschreven U-Bal lied ‘Een roodvlekkoraalvis zijn’. Je zult het maar wezen. Later op de avond kan er gedanst worden op de muziek van het dj-collectief Radio Tempo Não Pára.

Tot 12 maart kan iedereen zich aanmelden die een literaire of muzikale bijdrage wil leveren tijdens het Open Podium (max. 3 minuten). Laat die kans op eeuwige roem niet liggen!

Entree is gratis, maar laat ons wel even weten of je komt én/of je je wilt opgeven voor het open podium via bovenstaande link.

#boekenweek #lineairdwarsdenken #uva #rebellen #dwarsdenkers

BG 3

Ruimte VOX-POP

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam