For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

We zijn allemaal wel eens in de Ban van DE DANS: zwetend in een club, spacend op een festival of gewoon thuis in de woonkamer. We dansen om geluk te vergroten, om pijn te verzachten en we gaan door tot we erbij neervallen. Maar wat gebeurt er precies wanneer je danst? Welke ritmes zorgen ervoor dat jij je lichaam beweegt? En welk effect heeft muziek op jouw lichaam en geest?

Kerngegevens van evenement CLOSE UP | Zomerfeest: In de ban van DE DANS
Datum 1 juli 2021
Tijd 18:15 -22:00

Door corona hebben wij lang niet meer samen kunnen dansen, maar er is licht aan het einde van de tunnel. De clubs gaan binnenkort weer open en deze zomer belooft ons mooie festivals. Maar weet jij eigenlijk nog wel hoe je moet dansen; ben je het stiekem niet een beetje verleerd? Geen zorgen! Ons zomerfeest met het thema ‘In de Ban van DE DANS’ is een safe space waar je ongegeneerd je ritme weer kan vinden.

Vind jouw eigen ritme onder begeleiding van de jazzy tunes van Eva & Marie , de HipHop act van Hessel Du Mark  of bij de dj-set van Radio Tempo Não Pára. Naast live muziek zal er ook een dansoptreden van danscollectief MAMM te zien zijn en een korte lezing gegeven worden. 

Je kan van dit mooie programma genieten onder het genot van een lekker hapje en drankje. De hapjes worden door ons verzorgd en voor de drankjes vragen we een bijdrage van slechts één schamele euro. Begin dus maar vast met euromuntjes verzamelen! 

Voel jij de zomerkriebels al? En heb je zin om de zomer dansend in te gaan? Meld je aan via de aanmeldlink op onze site! Wees er snel bij, want we hebben maar een bepaald aantal plekken. 

Wat: Zomerfeest: ‘In de Ban van DE DANS’
Wanneer: Donderdag 1 juli, 18:15-22:00 uur (inloop vanaf 18:15 uur)
Waar: Binnengasthuisstraat 9

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Indien je toch verhinderd bent, laat het ons weten, zodat we deze plek aan iemand anders kunnen geven.