Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Warm Welkom Week 2022

13-16 september 2022

De Warm Welkom Week is een week vol activiteiten en gezelligheid die ervoor zorgen dat je goed voorbereid aan komend studiejaar kunt beginnen. Het programma wordt georganiseerd door faculteitsvereniging ALPHA, de studieverenigingen Ragtime, SCIO, Kleio, Offscreen, Helios en Etcetera, onze tijdschriften Babel, SOAPBOX, Eindeloos en KAT-blad, en VOX-POP, de creative space van de faculteit.

Ontmoet je nieuwe medestudenten, studieverenigingen en UvA-medewerkers tijdens een potje tafeltennis, onze comedyworkshop of tijdens het maken van een breinpannenkoek. Dit en nog veel meer vindt allemaal plaats van 13 tot en met 16 september 2022.

Locatie

Deze week wordt het Atrium (BG5) speciaal omgebouwd tot hang-out om elkaar te ontmoeten, iets te drinken en misschien wel je nieuwe beste vrienden te ontmoeten. Je kunt er de hele dag in en uit lopen en je vindt er een tafeltennistafel, een voetbaltafel en een scala aan (bord)spellen. De hele dag staan er koffie, thee en zoetigheden voor je klaar en aan het einde van iedere dag gaat de bar open voor lekkere drankjes om gezellig samen de dag door te nemen. Hopelijk zien we je daar!

BG 5

Ruimte Atrium
Vendelstraat 7
1012 XX Amsterdam