Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ben jij een liefhebber van poëzie? Schrijf je zelf gedichten en zou je graag je werk voordragen en bespreken met mensen die je passie delen? Of wil je graag naar andermans voordrachten komen luisteren? Sluit je aan bij ‘De Kleine Revolutie’ en neem deel aan een avond vol dichtkunst!
Kerngegevens van evenement Poëzieavond met De Kleine Revolutie
Datum
2 april 2024
Tijd
19:00 -22:30
Locatie
BG 3
Ruimte
VOX-POP

Deze maand strijkt de literaire gemeenschap De Kleine Revolutie neer in VOX-POP. De avond zal gevuld worden door voordrachten van Nederlandstalige gedichten die deelenmers zelf meenemen.  Het is toegestaan om het werk van je favoriete dichter voor te dragen, maar de focus zal liggen op het presenteren en bespreken van zelfgeschreven werk. 

Praktisch

Deelname is gratis. Tijdens de avond zal er genoeg tijd zijn om werk voor te dragen, dus het is niet nodig om je van tevoren aan te melden. Alle poëzie is welkom, zo langs het Nederlandstalig is en het geen muziekstuk betreft. Als je iets wilt voordragen is het fijn als je een aantal printjes van je werk meeneemt om uit te delen aan de rest van de deelnemers.

De inloop van de avond start vanaf 19.00 en om 19.30 zullen we beginnen met de voordrachten. Gedurende de avond zullen er verschillende rondes zijn waarin telkens 2 à 3 mensen hun werk voordragen. Tussen de rondes in is er steeds een pauze van tien minuten. Om 22.30 zullen we de avond afsluiten. Er zal gratis bier, wijn en fris aanwezig zijn.

BG 3

Ruimte VOX-POP
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam