Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ben je nieuwsgierig en heb jij creatieve ideeën die je graag zou omzetten naar inhoudelijke en uitdagende programma’s voor een divers publiek? Wil je graag ervaring opdoen met het maken en produceren van eigen programmering en tentoonstellingen?

Bij VOX-POP is er de kans om via een talentontwikkelingsjaar ervaring op te doen als cultureel programmamaker. Je ontwikkelt je op het vlak van programmering, productie en planning. Je werkt aan de CLOSE UP programma’s: je selecteert onderwerpen, denkt deze inhoudelijk uit, zoekt sprekers en performances uit, maakt draaiboeken, neemt verantwoordelijkheid voor de communicatie en marketing zorgt dat de CLOSE UP op de avond zelf tot in de puntjes geregeld is. Verder cureer je als team een kleine expositie in onze VOX-POP ruimte.  Je wordt hierin ondersteund via begeleiding door het VOX-POP team en diverse masterclasses en workshops door professionals uit het culturele en academische veld.  

Ben je enthousiast? Herken jij jezelf en kan je niet wachten om je creatieve hersenspinsels om te zetten in verrassende avonden? We maken graag kennis met jou. Mail voor 2 juli met CV en een korte motivatie op papier of in video naar voxpop@uva.nl t.a.v. Cleo Thomas. Gesprekken vinden plaats in de laatste week van juni en de eerste week van juli.