Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Zelf organiseren?

Culturele & wetenschappelijke events

Ben jij een student of alumnus en heb je een origineel idee voor een evenement? Wil jij als docent onze ruimte gebruiken om een onderzoek tot leven te laten komen? Of ben jij die enthousiaste kunstenaar uit de buurt die wil exposeren bij VOX-POP?

Wacht niet langer en stuur ons je plan op via voxpop@uva.nl. Onze culturele programmering maken we graag in samenwerking met studenten, alumni, medewerkers of buurtbewoners dus jullie ideeën zijn altijd welkom. We streven ernaar om aanvragen voor de ruimte binnen 1-2 weken te beantwoorden.

Voorwaarden gebruik van VOX-POP:

  • culturele programmering
  • connectie met geesteswetenschappen
  • connectie met de UvA
  • gratis toegankelijk voor iedereen

Voldoet jouw evenement niet aan bovenstaande voorwaarden? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Voor het gratis gebruik van onze ruimte kun je hier de huisregels downloaden.

Let op! Vanwege de coronamaatregelen is VOX-POP niet of beperkt beschikbaar en gelden er andere regels mbt tot maximaal aantal bezoekers en gebruik van de ruimte. Neem contact met ons op als je graag wilt weten wat er eventueel wel mogelijk is voor jouw evenement.