Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De studenten programmacommissie 2021-2022 bestaande uit: Eva Voogt, Jet van der Touw, Marjolein Uittenbogaard, Noah Benjamins, Roos van Laer, Thijs van den Hanenberg en Zoë Aronds. Zij maakten een mooie reeks CLOSE Ups, zowel online, hybride als fysiek en hebben, tijdens VOX-POPs reis door de binnenstad, het talentontwikkelingsjaar afgesloten met een expositie in LAB111.
Programmacommissie 2021-2022 vlnr: Marjolein, Zoë, Noah, Jet, Roos, Eva en Thijs

#5.1 Vier de Verveling 
Met Universitair hoofddocent UvA en opleidingsdirecteur master Brain and Cognitive Science Harm Kruger, Universitair hoofddocent van de Afdeling Psychologie aan de Universiteit van Essex Wijand van Tilburg, met een korte film van Cultuurtheorethicus, videokunstenaar en curator Mieke Bal, bedenker van ‘UvA Walks’ Tim Wagelaar, kunstenaar Jessie Hoefnagel en een interactieve worskhop van De Kwekerij, de broeiplek voor studenten en young professionals.

5.2 Tastbare Toekomst: Met 'Futuring' de dag van morgen concreet maken 
Met postdoctoraal onderzoeker bij Urban Futures Studio en schrijver van het boek 'Imagining Climate Engineering: Dreaming of the Designer Climate’ Jeroen Oomen, onderzoeker naar o.a. Feministische Science Fiction Elio Baldi, bedenker van het vak ‘Favourable Futures’ Klaas groen en een worskhop schrijven met theatermaker, cultureel ondernemer en oprichtster van ‘Schrijven naar de Toekomst’ Marilien Mogendorff.

#5.3 ZOMERFEEST: In de ban van DE DANS
Met jazzy muziek van Eva & Marie, een dansoptreden van danscollectief MAMM, een ruime keuze aan digitale korte lezingen, een live-optreden van HipHop act Hessel du Mark, een zonnige photobooth, lekker eten en zomerse DJ-beats van Radio Tempo Não Pára.

(Foto's: Lena Drukker)

#5.4 De Maakbare Gemeenschap 
Met een introductie en korte film van docent aan de afdeling Literature and Cultural Analysis van de UvA Aylin Kuryel, een workshop van kunstenaar Lot Benjamins, over Community Building in Amsterdam met Jasper Stoorvogel van De Academie van de Stad en het kunstproject Blauwdruk van Moving Arts Project en Dynamo Amsterdam.

Expositie Longing For Belonging bij LAB111   
Met kunstenaars Sondi, (Anke Rumohr 1994), Inês Queirós (1989), INSI (Yonah de Beer, 1996), Luna Brouwers (1998) en Marlien Peeters (1997).

(Foto's: LAB111)